HomeAntwerpenBrussels AirportKortrijk-WevelgemOostende-BruggeFLAGBelgische LuchtcomponentVVMV

BEDANKT

Ruim 33.000 enthousiaste bezoekers hebben tijdens de 2de editie van de Luchtvaartdag een unieke kijk gekregen achter de schermen van onze luchthavens. Meer dan honderd activiteiten op tientallen locaties boden een blik op de vele facetten van de luchtvaart. De luchthavens Antwerpen, Kortrijk-Wevelgem, Oostende-Brugge en Brussels Airport, alsook de Vlaamse lucht- en ruimtevaartindustrie, de Belgische Luchtmacht en de Vereniging Vlaamse MotorVliegclubs waren bijzonder opgetogen met de grote opkomst. Dank aan alle bezoekers. Het was een dag boordevol actie, om niet te missen en nooit te vergeten! De komende dagen publiceren we foto's op de website, kom dus zeker nog eens kijken.

Luchtvaartdag brengt ruim 33.000 bezoekers op de been


De Vlaamse overheid geeft je vleugels

Het Departement MOW zet zijn kennis en expertise onder meer in voor vraagstukken rond transport, haven en luchthaveninfrastructuur, mobiliteit en verkeersveiligheid.
Lees meer

Hoe worden de luchthavens in Vlaanderen beheerd?

Het beheer van de infrastructuur, de exploitatie, de regeling van het luchtverkeer en de milieu- en geluidsnormen zijn voor elke luchthaven (een klein beetje) anders.
Lees meer


Het programma

Hier vind je alle activiteiten opgesomd per luchthaven en per deelnemende partner. Kijk zeker even rond : je zal snel merken dat een dag eigenlijk te kort is om te ontdekken hoe het er in de luchtvaartwereld aan toe gaat.

Klik op de links voor informatie over de programma's. Je kunt ook het snelmenu bovenaan deze pagina gebruiken.

Fotoboeken

Herbeleef deze mooie dag en bekijk ook even de fotoboeken :

Op onze Facebook pagina vind je nog meer foto's.

Programmabrochure, affiche en radiospots

Facebook en Twitter Facebook Twitter

Activiteit in de kijker

Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC)

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN OOSTENDE-BRUGGE

Organisatie : Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC)

Locatie : Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum, Nieuwpoortsesteenweg 945 C, Oostende

Omschrijving : Het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC) geeft je vleugels! Het VLOC in Oostende biedt jong en oud de kans om kennis te maken met de luchtvaart. Als dienstencentrum verzorgen we opleidingen en bijscholingen voor huidige en toekomstige luchtvaartmedewerkers. Tal van opleidingsinstellingen en bedrijven organiseren bij ons trainingen en projecten. Tijdens de Luchtvaartdag zet het VLOC zijn deuren wijd open voor alle luchtvaartliefhebbers. Kom langs en ontdek onze les- en praktijkruimten en onze vliegtuigloods met een Boeing 727, lesvliegtuigen, een helikopter en onbemande vliegtuigen. Ook onze partners komen hun activiteiten voorstellen.

Lees meer


Partners Luchthaven Antwerpen Brussels Airport Luchthaven Kortrijk-Wevelgem Luchthaven Oostende-Brugge Belgische Luchtcomponent FLAG VVMV

Copyright © 2017 | Colofon | Contact Facebook paginaTwitter pagina